Το ηλεκτρονικό κατάστημα DIZAS δημιουργήθηκε για να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων: ποδόμακτρα, τάπητες, χαλιά, τραπεζομάντηλα, είδη κουζίνας, είδη μπάνιου, σακούλες τροφίμων/απορριμάτων, σακούλες αποθήκευσης, πλαστικά δάπεδα, δάπεδα από καουτσούκ, χλοοτάπητες και άλλα.  Επιλέγουμε τα προϊόντα μας, από ένα ευρύ παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών με κριτήριο τις υψηλές απαιτήσεις των επιχειρήσεων στις οποίες απευθυνόμαστε. Επίσης, η εταιρία ασχολείτε και με την μεταποίηση κάποιων ειδών, όπως τραπεζομάντιλα, μοκέτες, ταπέτα και σακούλες. Απευθύνεται σε μεταπωλητικές επιχειρήσεις κάθε είδους και μεγέθους, ενώ παρέχει και την δυνατότητα του private label. Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις επαγγελματικές ανάγκες των πελατών μας με ποικιλία προϊόντων, άμεση εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές.

 

Δικαίωμα παραγγελίας έχουν άτομα άνω των 18 χρόνων ΜΟΝΟ. Σε περίπτωση που τα στοιχεία που δόθηκαν δεν είναι αληθή το https://www.dizas.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και επιβαρύνει τον αγοραστή με τα έξοδα αποστολής του προϊόντος.

 

Η παραγγελία ισχύει εφόσον συμπληρωθούν τα απαιτούμενα πεδία στην ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας του https://www.dizas.gr

 

Ο αγοραστής έχει την υποχρέωση να διαβάσει και να κατανοήσει τους όρους χρήσης.

 

Μερική ή και ολική ακύρωση ή αλλαγή της παραγγελίας γίνεται μόνο αφού έχει ενημερωθεί έγκαιρα το https://www.dizas.gr με αποστολή  email στο info@dizas.gr ή με τηλεφωνική κλήση στο 2102311151 και σχετική συνομιλία με εκπρόσωπό μας.  Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται μέχρι την στιγμή που η παραγγελία βρίσκεται σε φάση επεξεργασίας. Εφόσον η παραγγελία σας μπει στο τελικό στάδιο παράδοσης η ακύρωση δεν είναι δυνατή. 

 

Περιγραφές προϊόντων και Τιμές:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα DIZAS προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερο όσον αφορά στα χαρακτηριστικά και στις φωτογραφίες των προϊόντων, οι οποίες είναι ενδεικτικές. 

Όλες οι τιμές των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα DIZAS δεν συμπεριλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ.

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν επίσης τα έξοδα μεταφοράς, για τα οποία αναλυτική περιγραφή υπάρχει στην Ενότητα Πληροφορίες παράδοσης.

 

Τρόπος πληρωμής:  

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το https://www.dizas.gr , διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής :

Με ηλεκτρονική πληρωμή μέσω του συστήματος viva wallet

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑ δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες μέσω του συστήματος VIVA WALLET. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία της αντίστοιχης εταιρείας.

 

Με τραπεζική κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

ALPHA BANK - IBAN: GR0701403930393002320000199

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – IBAN: GR9201720710005071017658207

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2102316303 ή στο email sales@dizas.gr, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

 

Δυνατότητα για έως τρεις άτοκες δόσεις με αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας (απαιτείται η αγορά να πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εταιρίας μας).