Η «ΔΙΖΑΣ» Μ. & Γ. Αγγελόπουλος Ο.Ε. είναι μεταποιητική και εισαγωγική εταιρεία ειδών οικιακής χρήσης. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς στην Ελλάδα στις περισσότερες από τις κατηγορίες που δραστηριοποιείται.

 

Ιστορική Αναδρομή

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1979 από τους Σπύρο Αγγελόπουλο και Ζώη Διαμαντόπουλο με την επωνυμία «ΔΙΖΑΣ» Σ. Αγγελόπουλος - Ζ.Διαμαντόπουλος Ο.Ε. και ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα στην Αθήνα. Αρχικά το αντικείμενο της εταιρείας ήταν η παραγωγή και εμπορία ειδών οικιακής χρήσης. Αργότερα η εταιρεία προχώρησε σε εισαγωγές και στην αντιπροσώπευση μεγάλων οίκων του εξωτερικού. Το 1996 η εταιρεία προχώρησε στην αγορά ιδιόκτητου χώρου 1.500 τ.μ. 

Στην οδό Μωραϊτίνη 3, στις Αχαρνές Αττικής. Το 1999, μετά την αποχώρηση του Ζώη Διαμαντόπουλου λόγω συνταξιοδότησης, η επιχείρηση έγινε οικογενειακή με την συμμετοχή  του Γιώργου Αγγελόπουλου και με επωνυμία «ΔΙΖΑΣ» Μ. & Γ. Αγγελόπουλος Ο.Ε., με την οποία συνεχίζει ως σήμερα  Η συνεχής αύξηση του κύκλου εργασιών οδήγησε στην ανάγκη αναζήτησης μεγαλύτερων εγκαταστάσεων. Έτσι το 2007 η εταιρεία προχώρησε στην αγορά νέου ιδιόκτητου υπερσύγχρονου χώρου 4.000 τ.μ  στην ΒΙΠΕ Μεγάρων.

 

Αντικείμενο Εργασιών

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εξαγωγή ειδών οικιακής χρήσης. Επίσης ασχολείται και με την μεταποίηση κάποιων ειδών, όπως τραπεζομάντιλα, μοκέτες, ταπέτα και σακούλες. Η εταιρεία παρέχει και την δυνατότητα του private label.

 

Προϊόντα

Ταπέτα εσωτερικού χώρου σε δέρμα, μαλλί, ακρυλικό, βαμβάκι κ.ά.
Ποδόμακτρα από κοκοφοίνικα, λάστιχο, πολυπροπυλένιο
Είδη κουζίνας (σουπλά, σιδερόπανα, ποδιές, αυτοκόλλητα, ποτηρόπανα)
Είδη μπάνιου (ταπέτα μπάνιου, κουρτίνες μπάνιου-βραχίονες, αντιολισθητικά)
Τραπεζομάντιλα από βινύλιο, αλέκιαστα, βαμβακερά
Σακούλες τροφίμων, απορριμμάτων, μαναβικής
Αποθήκευση – σακούλες μιας  χρήσης – θήκες – κουτιά
Πλαστικά δάπεδα, δάπεδα από καουτσουκ
Χλοοτάπητες και αξεσουάρ τοποθέτησης

 

Δίκτυο πωλήσεων

Οργανωμένο εμπορικό δίκτυο πωλητών
Πανελλαδική κάλυψη
Πάνω από 3.000 πελάτες
Διανομή σε πάνω από 5.000 σημεία
Τα είδη διανέμονται σε αλυσίδες S/M,  discount stores,  DIY, καταστήματα λιανικής, χονδρεμπόριο, πολυκαταστήματα, ειδικά καταστήματα του χώρου       

                  
Εξαγωγές 

 

Εγκαταστάσεις

Έδρα, λογιστήριο, εκθετήριο και κέντρο διανομής Αθήνας. 
Τ. Μωραϊτίνη 3, Αχαρνές Αττικής, 1.500μ2

 Κεντρικές αποθήκες και χώρος μεταποίηση
 ΒΙ.ΠΕ. Μεγάρων, 4.000 τ.μ.